Information om Inbrottssäkra Hem

Referenser

Brf Snickarbacken, Sollentuna

Innan julen 2021 kontaktades vi av ett par engagerade i BRF Snickarbacken. De hade haft problem med inbrott i området och ville installera NO ACCESS innan de reste bort inför julen. I sista stund valde Herman och hans fru att också installera.
På juldagen ringde Herman till oss från Hälsingland och hans fru grät av chock i telefon. De hade nämligen haft en inbrottstjuv som brutit på deras dörr. Tack vare NO ACCESS hade dock grannar bevittnat hur inbrottstjuven hade brutit med kofot i fem minuter, och sedan gett upp och flytt platsen. Därefter kom polisen på plats och fortsatte brytandet i 30 minuter innan de kom in. Nu har vi utbildat polisen i hur man kommer in i en NO ACCESS-skyddad dörr. Till höger ser ni bilder på dörren. Lägg märke till hur dörren i vanlig trä är förstörd, men NO ACCESS är helt intakt. Efteråt kunde man fortfarande låsa upp med nyckel.

Brf Wellingby, Råcksta

2021 mottog vi på NO ACCESS Lock Security en förfrågan att säkra upp Västerorts mest kända hus BRF Wellingby med NO ACCESS. Det 13-våningar höga huset har kallats ”Vällingbys snyggaste hus” och tillhör Hökerum byggs mest ikoniska arkitektoniska byggnad. Huset har tyvärr varit hårt inbrottsdrabbat redan under sitt första år som nybyggt hus, och därför valde styrelsen att installera det främsta inbrottsskyddet som finns i fastigheten.

Bostadsdörrar och samtliga källar- och förrådsdörrar i BRF Wellingeby är nu säkrade med NO ACCESS.

Brf Wellingby

Brf Laxöringen, Östermalm

Under 2017 utförde vi på NO ACCESS Lock Security montering av högsäkerhetsskyddet NO ACCESS i mässingsutförande hos Brf Laxöringen. Flera av lägenheterna i huset har särskilt skyddsvärde som ambasadbostäder och boende i huset är mycket nöjda.

En av dem som bor i huset är den kände kocken Johan Jureskog.
”Jag och alla grannar är mycket nöjda med låssystemet. Skyddsvärdet här är stort och då finns det inget säkrare än NO ACCESS.”

Brf Essinge port & Brf Essinge kaj, Lilla Essingen

Längs Primusgatan i Lilla Essingen har vi under flera år installerat vårt högsäkerhetsskydd i olika utföranden. Här är låssystemet utfört i vårt standardutförande blankpolerat rostfritt stål.
Sammanlagt har vi installerat NO ACCESS på 225 lägenheter i 14 portar längs gatan.

Såhär säger dåvarande ordförande för Brf Essinge port Lars Göran Backteman om låssystemet:
”NO ACCESS borde bli standard på alla nya dörrar! Vi känner oss mycket trygga
nu genom vårt nya låssystem”