Information om Inbrottssäkra Hem

Service och garanti

Målsättningen hos oss på NO ACCESS Lock Security är att kunna leverera produkter som ligger i framkant vad gäller säkerhet och trygghet. Vi tänker ständigt säkerhet och utsätter alltid våra produkter för nya idéer och förbättringar.

Det ger oss stor glädje av att varje dag kunna arbeta med produkter vi verkligen tror på och att kunna säga till våra kunder att de nu har en dörr som skyddar mot inbrott. På riktigt.

Full service

Vi är företagare som tror på full service. Därför utför vi kostnadsfria säkerhetsbesiktningar av hus, lägenheter, lokaler och trapphus i samband med intresse för vår produkt.
Vi monterar alltid våra produkter själva för att kunna erbjuda full garanti, och vid montering för företag och bostadsrättsföreningar står vi för allt kompletterande material som kan tänkas behövas.

10 års inbrottsgaranti

NO ACCESS har inte bara genomgått inbrottsprover i labbmiljö utan har sedan lansering även vid flera tillfällen utsatts för riktiga inbrottsförsök – vilka alla har misslyckats totalt.
Vi är därför så säkra på våra produkters oförlikneliga kvalité och funktion att vi erbjuder högsta garanti mot alla förekommande inbrottsmetoder. Efter montering genomför vi en fullständig säkerhetsbesiktning och ger därefter 10 års inbrottsgaranti för vårt låssystem.

Service och garanti